Céline Alders fotografie
Foto's die leven

Even voorstellen:

Hoi, Welkom op mijn website!😀

Ik ben Céline Alders en al mijn hele leven zie ik de wereld in beelden en  vraag ik mij af "hoe zou dat op foto uitkomen?" Fotografie is voor mij de perfecte manier om dat tot uiting proberen te brengen. Na een gedwongen pauze heb ik besloten mijn fotografie weer op te pakken. 

Deel van mijn revalidatie is ook weer iets vinden waar je je "ei" in kwijt kan 

Daarnaast probeer ik via mijn foto's te laten zien dat , ondanks ziekte en handicap, het toch mogelijk is om actief te blijven. Dat het (ook al is het moeilijk) mogelijk is om je weg te vinden in de wereld. Mij is vele malen verteld dat het niet meer mogelijk zou zijn om iets neer te zetten. Dit is mijn manier om het tegendeel te bewijzen.

Via mijn fotografie probeer ik momentopnames tot uiting te brengen. Deze deel ik dan graag met anderen. En als ik dan iemand kan inspireren om door te zetten en iets nieuws te proberen (wat het ook mag zijn) is dat mooi meegenomen!

Ik hoop dat u veel plezier heeft bij het bezoek van mijn website.

Meer foto"s zijn te vinden op Instagram: https: https://www.instagram.com/celine_alders_photography

Posten op externe websites of overige publicaties?

Neemt u dan contact op via celinealders-fotografie@gmail.com of celinealders80@gmailcom, of stuur mij een DM via Instagram account  https://www.instagram.com/celine_alders_photography 


De site wordt nu bijgewerkt, binnenkort is hij weer helemaal bijgewerkt.


Op de pagina tarieven en procuctlijst ziet u een lijst met verschillende mogelijke toepassingen 

Heeft u (huis) dieren en wilt u mooie foto's van ze? die door mij gemaakt zijn? Neemt u dan vrijblijvend contact met mij op.

Dus bent u op zoek naar een mooie foto, print, of iets anders? Kijk gerust rond op de site. Wees er wel van bewust, dat niets zonder mijn toestemming geplaatst mag worden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Ik hoor ze graag ! Neem geheel vrijblijvend contact op.